Hej 2014!

Jag måste erkänna att jag är lite ledsen över att se 2013 försvinna in i historiens dimma. Det var ett bra år för mig, kanske rent av ett fantastiskt år och jag undrar om jag kommer att få se dess like igen på ett tag. Nackdelen med att ha haft ett bra år är att det blir så svårt att på allvar säga att nästa kommer att bli bättre. För så säger vi ju så ofta. Nästa år blir bättre, det blir bättre med tiden. Men om det redan har varit bra då? Vad ligger framför mig nu?

2013 var året då jag debuterade som författare. Och det går liksom inte att toppa. Nästa bok är kommer enligt planen inte förrän om ytterligare ett år, våren 2015. Ska 2014 bli något sorts mellanår? Då jag som författare inte längre är lika ny och fräsch men ännu inte etablerad på riktigt.

Debutantbloggen har jag ju också lämnat bakom mig, inte utan en viss saknad och sorg. Det är en fin blogg och jag är stolt över att ha fått vara med och bygga vidare på den. Jag är också stolt över de fem som nu tagit över skutan. Det kommer att bli bra, jag känner det på mig.

Att inte vara ansvarig för Debutantbloggen kommer förhoppningsvis att innebära fler inlägg på den här bloggen. Dessutom kommer jag att vara en av redaktörerna för Barnboksnätets blogg, där vi förstås kommer att skriva om just barn- och ungdomsböcker.

Så … 2014. Det ligger fortfarande inte helt rätt i munnen, men jag vänjer mig väl. Och jag tror och hoppas att det också kommer att bli ett bra år. Ett annorlunda år mot 2013, men likväl bra. Vi säger väl så.

 

Annonser

Om Camilla Jönsson

Författare, litteraturkritiker och skrivarkursledare
Det här inlägget postades i debutant, Romaner, skrivandet och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s