Extraordinär planeringsförmåga

I går fick jag anmärkningsvärt mycket gjort. Jag skrev en bokrecension, jag skrev presentationer till höstens skrivarcirklar, jag hann till och med skriva lite på den där novellen som aldrig verkar bli klar. Sen stack jag ut och sprang en liten (med betoning på liten) runda. Och så fixade och planterade jag en massa på balkongen. Jag är något av en kaosodlare så en vet aldrig vad det blir av det därute.

I dag har jag däremot mest planerat För det är nu alla aktiviteter för hösten ska planeras in. Och av någon outgrundlig anledning föreslår alla arrangörer alltid samma dagar. Så nu har jag bokat upp måndagar, tisdagar och torsdagar i september och oktober, med dubbla aktiviteter på vissa av dem, det vill säga att jag får flänga från det ena till det andra med andan i halsen. Hade jag kunnat sprida ut det jämt över veckan skulle det inte ha ha blivit så mycket på en och samma gång, men tydligen vill ingen ha aktiviteter på onsdagar och fredagar (än så länge i alla fall). Som tur är är det bara under begränsade perioder, så det brukar ordna sig.

Nästa vecka är till exempel en ganska lugn sådan, så jag funderar på om det är dags att börja sätta igång med något nytt längre projekt. Jag har saker som behöver redigeras. Det är en lockande tanke …

Om Camilla Jönsson

Författare, litteraturkritiker och skrivarkursledare
Detta inlägg publicerades i Kreativitet, skrivandet, skrivarcirklar, Skrivprocessen och märktes , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s