Lås oss lyfta skuggan!

Min bok Den mörkaste skuggan kom ut 2020. Mitt i pandemin med andra ord. Det var definitivt en av anledningarna till att den inte nådde ut så väl som jag hade hoppats. Det, plus att förlaget faktiskt inte direkt gjorde någon marknadsföring av den. Jag har letat efter den i deras flöden på sociala medier, och hittar inget. Det var lite som att de glömde bort att den fanns. Själv kunde jag ju inte heller åka runt och göra reklam för den på skolor och bibliotek, på grund av restriktionerna. Allt detta ledde till att förlaget inte var intresserade av att ge ut uppföljaren. 2020 var visserligen ett skitår för många av oss. Därför hade jag nog hoppats på lite mer förståelse från förlagets sida, särskilt med tanke på att de inte själv marknadsfört något vidare. Men nej.

Men 2021 var Den mörkaste skuggan min näst mest utlånade bok. Jag har träffat otaliga klasser som läst den, och som bett om en uppföljare. Jag ser att den har läsare. Uppföljaren är klar. Och jag vill verkligen att alla som längtat ska få chansen att läsa vidare om Frida och Theodors äventyr.

Så nu vill jag lyfta Skuggan! I vanliga fall brukar jag inte skicka ut recensionsexemplar. Jag tycker att det är förlagets jobb. Men nu gör jag ett undantag. Vill du recensera Den mörkaste skuggan? Hör av dig så skickar jag ett ex!

Annons

Om Camilla Jönsson

Författare, litteraturkritiker och skrivarkursledare
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s