Snöängeln

Förra sommaren förföljdes Agnes av ett spöke. Det har gått flera månader sedan dess och bortsett från mardrömmarna är allt som vanligt i hennes liv. Eller borde vara. För vad är oddsen för att få se två spöken med bara ett halvårs mellanrum?

Men om det inte vore för all snö så skulle allt faktiskt vara skrämmande likt sommaren. Det är skollov, Noel är tillbaka i byn, Linn reser utomlands och Agnes är återigen osäker på deras vänskap. Och det verkar som om ett nytt spöke försöker få kontakt med Agnes. Hur kan någon annars göra snöänglar utanför hennes fönster utan att lämna fotspår efter sig? Och vem är gestalten ute på isen som bara Agnes och Noel kan se? Noel är säker på att det är den grå damen, som enligt en gammal sägen visar sig vid jul och påsk. Men Agnes kan inte släppa tanken på att spöket är någon hon känner …

Snöängeln är en fristående fortsättning på Svart vatten.

Skrivet om Snöängeln:

” En bok att plocka med sig hem över jullovet. ”
-Booklover (läs hela recensionen här)

”Gillar man spökskräck är det här en underbar läsning, speciellt nu under vinterhalvåret då det är lite extra otäckt att läsa om snöänglar, lysen som flackar och dörrar som går i baklås!”
Bokslukarungar

”Det är lättförståeligt och lättläst med sakta krypande spänning som gör att man bara måste läsa vidare. Superbra för mellanåldern!”
Boktajm

”En spännande, kuslig berättelse som också visar sig vara riktigt sorglig. Kan ändå varmt rekommendera denna till alla som gillar spännande och intressanta berättelser.”
Bok ohoj!

Snöänglar är framför allt en spännande bok. Men läsningen av boken fick mig att också att tänka på hur lätt det är att bli ovänner och säga saker man ångrar.  Men som sagt var, läs den du också om du vill ha en bra spökhistoria.”
Bubblan i bibblan

Annons